Activitats

Un espai únic

Des del càmping alberg es poden realitzar infinitat d’activitats. La bellesa de l’entorn i la cultura que ens envolta són claus per a entendre el nostre espai.

La Ciutat Ibera de Tivissa, el riu Ebre, el Pantà de Guiamets, el Museu del Ferrocarril, el Castell de Miravet, vies ferrades, Pintures Rupestres…

Il·lustració d'un paisatge amb un excursionista i un gos

Activitats culturals

Tivissa disposa de l’Espai Ilercavònia. El centre d’interpretació iber creat i pensat per a donar a conèixer el patrimoni històric
i cultural del món iber, i més concretament de la Ciutat Ibèrica Kum-Castellet de Banyoles de Tivissa, amb una extensió de 4,2 hectàrees i situada estratègicament sobre el riu Ebre. Fou trobat el Tresor de Tivissa que actualment està al MNAC.

Les visites es realitzen amb reserva prèvia i per grups concertats, trucant al 977417551.

Activitats a l’entorn proper

Es poden visitar les Coves de les Pintures Rupestres de Tivissa, la del Ramat, la del Cingle i la del Pi, a uns quilòmetres del poble. Dins el terme de Tivissa, tant a la Serra d’Almos com a Darmós trobem diferents cellers de la DO Montsant que es poden visitar.

Diferents empreses de la zona ofereixen serveis als nostres clients. Aquestes activitats es realitzen amb reserva prèvia i amb un mínim de participants.

Hem de tenir en compte que tant el municipi, com la comarca i voltants tenen un valor cultural i paisatgístic d’una gran vàlua. Això afegeix valor a les visites que fan els nostres hostes a aquest entorn. A part de tenir el mar a pocs quilòmetres, també trobem el Ebre on es poden fer diferents activitats (caiac, llagut…), el Pantà de Guiaments, el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova, el Castell de Miravet, el Parc de la Serra de Montsant i l’EIN Serra de Llaberia.

Vies ferrades i senderisme

Ben a prop tenim diverses vies ferrades ubicades a la zona de Tivissa, on podreu gaudir de la natura i d’unes vistes espectaculars del territori.
Quilòmetres de senders que no deixen indiferent a ningú. Dos GR que passen pel terme de Tivissa, el GR 99 a tocar de l’Ebre, i el GR 7 que passa a pocs metres del càmping alberg. Des de la pàgina web de Turisme de l’Ajuntament de Tivissa ens donen l’opció de fer diferents excursions amb diferents nivells de dificultat.

Vies ferrades d’interès

Ruta de la via ferrada del Barranc de la Foig
Ruta de la via ferrada de Boquers
Ruta de la via ferrada del Tormo de la Margarida

Zones dintre del càmping alberg

Dintre del recinte, hi ha zones comunes, com l’àrea de jocs infantils i la sala polivalent que disposa d’un projector i una pantalla, amb capacitat per a 80 persones. La zona de recepció i la sala polivalent és l’única zona de les instal·lacions on el client disposa del servei wifi. També trobareu serveis de restauració, gestionat per una empresa externa.