Instal·lacions

Visita la Ribera d’Ebre

Estem situats a tocar amb el nucli urbà de Tivissa.

Això permet als hostes anar fins a les botigues de poble en pocs minuts. Dintre de la població hi trobem una farmàcia, un consultori mèdic, una agrobotiga, tendes d’alimentació, fleques, perruqueries, merceria, taller mecànic… així com una varietat de bars i restaurants.

Il·lustració on predomina el color verd i el gris on hi ha un nen jugant al parc infantil i la nena asseguda menjant-se un sandwich.

Càmping

El càmping disposa de 6 parcel·les de 22 metres quadrats per a tendes de campanya i 9 parcel·les de 60 metres quadrats per a caravanes i autocaravanes.

Mobil home

El càmping disposa de 13 mobils home de diferents capacitats on hi ha una capacitat des de 2 persones fins a 6 persones, depenent de la mobil home que trieu.

Alberg

L’Alberg disposa de 3 habitacions dobles i 6 habitacions amb lliteres amb capacitat per a 8 persones cada habitació.

Complex esportiu

Dins el càmping alberg trobem una gran zona esportiva amb diferents espais per practicar l’esport d’una manera lúdica. Hi ha ofertes interessants a clubs i entitats esportives on fan estades.

Durant la temporada d’estiu es realitzen cursets de natació i entrenaments preparatoris.

Pista exterior per a l’entrenament i per a competicions esportives.

Pavelló amb terra esportiu que ofereix tres tipologies de pista (futbol sala, bàsquet i voleibol). Amb grades a un lateral i cortina divisòria.